Roadtripping in South Africa

Roadtripping through the Great Karoo, South Africa

Three weeks roadtripping in South Africa and Lesotho. Although it is already some time ago we have really amazing memories of our time there. Maybe also because it was our first holiday after we started our work in South Sudan, also called our first rotation. They say that your first rotation is always hard. You arrive in a completely new world, in another culture, with different rules, regulations, insecurity, AK47s and curfews. In a country were there is so much pain and unrightiousness.

And then suddenly you have 3 weeks where you can decide on your own where you want to go. You can walk on the streets. Lay in the grass. Watching the stars.

We hired a campervan in Kaapstad and drove along the gardenroute towards Lesotho and via Kruger Park to Johannesburg. The route was more than 4,000 km and absolutely fabulous.

Surfing, camping, hiking, sightseeing, wine tasting, eating good glutenfree food, horse riding, abseiling, game driving and enjoying a lot of great views.

It was really special to be able to just walk around, drive around or run around, such freedom! We live in a beautiful world.


7 thoughts on “Roadtripping in South Africa

 1. Wat fijn dat jullie er zo een paar weken tussenuit konden en van de vrijheid konden genieten. Succes weer bij jullie werk!
  O ja, de yucca doet het nog. In maart gaat ‘ie waarschijnlijk meeverhuizen naar Delft. Of ik geef ‘m door aan Rens…

  Liked by 1 person

 2. Wauw wat een geweldige foto’s en wat hebben jullie mooie herinneringen gemaakt, zo te zien! En nu dus ook op vakantie. Fijn zeg, dat is wel echt nog een voordeel van daar zitten… mooie trips op plekken waar je anders minder gemakkelijk heen zou kunnen. Ik ben echt blij voor jullie dat jullie zo’n mooie tijd hebben. En tegelijk zullen er vast ook andere momenten zijn, en struggles. Jullie schrijven dat de eerste periode vaak zwaar schijnt te zijn, hoe hebben jullie dit ervaren?

  Hoe is het qua mensen daar? Hebben jullie al wat vrienden kunnen maken, zijn er mensen met wie jullie gemakkelijk kunnen connecten? En is het hele netwerk daar waar jullie in zitten, erg internationaal, of zitten daar veel locals?

  De PSviering was tof gister, echt genoten dat ik veel mensen voor het eerst in lange tijd weer heb gezien. Zelf zit ik namelijk niet meer in een groep en ik ben ook niet naar het startweekend geweest, dus ik kom de meesten niet vaak tegen.

  Veel geluk daar en zegen en Gods nabijheid, ook voor als het moeilijk is.

  Groetjes Philinde

  2017-11-01 19:37 GMT+01:00 Experiences by Boukanne :

  > boukanne posted: “Three weeks roadtripping in South Africa and Lesotho. > Although it is already some time ago we have really amazing memories of our > time there. Maybe also because it was our holiday after we started our work > in South Sudan, also called our first rotation. T” >

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s